logo

About me

O meni

Ja sam... majka trojice dječaka, žena muškarca koji mi je najjača potpora, učiteljica i fotograf.

Ne mogu ni opisati koliko volim fotografiju... Najbolje je početi od početka. Kupili smo DSLR kada je naš prvi sin rođen 2009. godine. Tako je i počelo, uživala sam u snimanju njegovih prvih koraka, neodoljivog osmijeha ... Kamera je postala nezaobilazni predmet u mojoj torbi. Fotografija mi je pomogla vidjeti detalje i primijetiti ljepotu oko sebe. Odjednom primjećujete svjetlo, boje, oblike, teksture, drveće i druge biljke - sve oko vas na neki način postaje čarobno. Izgubite se u fotografiranju, a sve vaše brige i svakodnevni stres jednostavno se rastapaju. Ono što najviše volim u posljednjih nekoliko godina (osim samog fotografiranja) je obrada fotografija...Zaista uživam u tome! Kao što sam voljela crtati cijeli svoj život. Stvarno sam sretna kad stvorim nešto novo.

Korak po korak, krajem 2013. godine pohađala sam Obrtničku školu kako bih stekla zanimanje fotografa. To je bilo zanimljivo iskustvo jer sam morala koristiti samo analognu kameru i morala sam naučiti osnove izrade fotografija u tamnoj sobi. Trenutno sam najviše uzbuđena zbog planirane sobe u našoj novoj kući za moj mali studio.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez ogromne potpore mog muža, a dečki su moji najveći kritičari. Od svih područja fotografije najviše me privlači fotografiranje novorođenčadi, trudnica i dječja fotografija.

Više mog rada

Fotografija i manipulacija slikama

Možete pratiti mene i moj rad koji obično postavljam svaki drugi dan